#Blogg100 Dag 1

Eftersom jag redan varit så duktig det här året, fortsätter jag i samma stil med #blogg100.

Idag fick jag byta Spunken(firmabilen) mot sonens fyrhjulsdrivna Audi. Nu ska jag ut och drifta ordentligt hähä. Nejdå, det hade varit roligt men eftersom jag räknas som mogen vuxen använder jag den till lite praktiska göromål i stället. Typ IKEA, köra lådor och lite grejer till lilla Es nya hem (som hon trots att hon bor där iaf varannan dag redan, kallar det Hem till Fredrik när hon ska dit.

Lilla Frankie gör lite utflykter från Tims rum och acklamatiseringen verkar gå snabbt. Mer om detta ikväll då jag tänkte bildspamma lite med ljuvliga kattungefoton.

(Okej, jag ser att egentligen ska jag vara inne på dag4, eftersom det startade i onsdags. Om jag orkar fixar jag detta senare i kväll..om jag har tid för allt kattgos vill säga)

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

  • Christer: Wo-hoo.. Jag har hittat tillbaka hit! :vinka: ...
  • Micke: Baka lugnt!...
  • ulliso: Kul med ny spis. :)...
  • ulliso: Jag är jättebra på att fjortissova. Är jag le...
  • ulliso: Vilken sötnos. <3...

Powered by WordPress

Blossom Theme by RoseCityGardens.com