Skit i dagen, Semmeldagen

Jag kom av mig lite där märkte jag. Orken tröt (haha vilken konstig mening egentligen)

Hur som helst, idag är det tydligen Fettisdagen (borde inte det vara på en tisdag tänkte jag precis..och sen efter det kom jag just ihåg…) så som sig bör fick vi semla på jobbet. Eller semmeltårta rättare sagt. Värsta jättesemlan. jag är ju inte så förtjust i mandelmassa men jag tvingade i mig en stor bit. Vilken sockerchock det blev då. Sen jobbade jag på som en iller hög på socker resten av dagen. Kanske.

Semmeltårta

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

  • Christer: Wo-hoo.. Jag har hittat tillbaka hit! :vinka: ...
  • Micke: Baka lugnt!...
  • ulliso: Kul med ny spis. :)...
  • ulliso: Jag är jättebra på att fjortissova. Är jag le...
  • ulliso: Vilken sötnos. <3...

Powered by WordPress

Blossom Theme by RoseCityGardens.com