Garden Gnome

Vissa tar ju det där med trädgårdstomtar till en helt ny nivå -)

Den här kolossen hade mannen som sålde ett sideboard till lilla E. Jopp, han hade kranbil till hjälp.

2013-02-02 11.06.57

 

Helgen har vi använt till att riva ut Marbodals platsbyggda garderober från 1962. I det som i framtiden skall bliva vårt Master Bedroom minsann. Dom byggde rejält på den tiden kan man säga. Baksidan av garderoberna bildar t om väggen mot köket. Så när den väggen är riven blir det en ny vägg 60 cm in mot sovrummet. Kanske lite svårt att förklara men köket kommer att bli ganska mycket större. Eller mycket och mycket, tillräckligt i alla fall. Såklart ser jag framför mig redan hur det kommet att bli.

Frankiekissen klarade idag av för första gången att hopp upp på diskbänken från golvet. Så nu är friden slut. Men jag tror mest det var ren tur eftersom han senare gjorde fruktlösa försök att göra om det..och damp i backen varje gång. (Aha, precis i detta nu tog han sig upp på spisen själv..men då med hjälp av ugnsluckan)

Här ser han enorm ut när han gosar med Fisken, i själva verket är han bara en liten spinkig plutt med känguruben.

2013-02-02 18.28.21

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

  • Christer: Wo-hoo.. Jag har hittat tillbaka hit! :vinka: ...
  • Micke: Baka lugnt!...
  • ulliso: Kul med ny spis. :)...
  • ulliso: Jag är jättebra på att fjortissova. Är jag le...
  • ulliso: Vilken sötnos. <3...

Powered by WordPress

Blossom Theme by RoseCityGardens.com