En bättre värld

Jahopp, long time no see…

Det har varit alldeles för mycket nu ett tag. Mest dåliga saker då. Eller ja egentligen BARA dåliga saker. September är aldrig någon bra månad i den här familjen. Wake me up when septembers gone…

Älskade Hilmisen har vi släppt fri. Mitt hjärta skriker av sorg men för hennes skull fick det bli så. Det är svårt att leva utan henne, jag går alltid väldigt försiktigt runt sängen när det är mörkt, så jag inte trampar på henne. Jag säger Hejdå Hilmutta mamma kommer snart när jag går. Jag slänger alltid ett öga  mot vardagsrumsfönstret när jag parkerar bilen, jag hör inte när morrontidningen eller posten kommer. Inget voffande, inget tassande eller gladryck när man kliver innanför dörren. Det är fruktansvärt tomt. Vi älskar dig Hilmis <3

Jobbmässigt hinner vi inget annat. Än att jobba alltså. Vilket förstås är bra med tanke på allt som hänt. Man kan väl säga att vi gått på knäna sista månaderna med alla svängar till djursjukhuset och sånt. Plus den STORA SKULDEN jag varje månad betat av med minst halva lönen. Men nu är det snart slut, jag är snart fri och hur skönt känns inte det.

Blom

 

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

  • Christer: Wo-hoo.. Jag har hittat tillbaka hit! :vinka: ...
  • Micke: Baka lugnt!...
  • ulliso: Kul med ny spis. :)...
  • ulliso: Jag är jättebra på att fjortissova. Är jag le...
  • ulliso: Vilken sötnos. <3...

Powered by WordPress

Blossom Theme by RoseCityGardens.com